SANTA´S NEXT SUGARBABE-kilpailun voittaja: Marije Oosting!

Uudenvuodenaatto on jo kulunut, mutta juhlapäivät eivät kuitenkin ole ohi. No ainakin yhdelle tytölle – Marije Oostingille Sveitsistä joka saa nyt 3000 € palkinnon Sugardatersista®! Tämä on aika vankka määrä sokeria, mutta se on varsinaisesti hyvin ansaittu.

Olimme erittäin tyytyväisiä ymmärtäen, kuinka luovia ja kunnianhimoisia meidän Sugar Babes voi olla kun se tulee itseilmaisuun. Joulukalenterissamme oli rajoitettu määrä paikkoja, tästä syystä emme voineet valita kaikkia kilpailuun haettuja kuvia. Kuitenkin ne, jotka ilmestyivät kalenterissa – kuten jokainen SugarDaters® jäsen luultavasti uskookin – olivat erittäin houkuttelevia!

Ja silti yksi tyttö erottui eniten Sugar Daddien ja Sugar Mamien mielestä.  Marije Oosting (Me95), joka on todellisesti osoittanut miten Sugar Santa vietellään, kokosi eniten ääniä. Tällainen Sugar Babe on todellinen jouluihme!

Mutta se ei ole vain sokerista, eikö niin? Kyse on joulutunnelmasta, juhlapäivien jännitystä ja onnistuneen kampanjaan osallistumista. Kiuistottelemme, tietysti… Loppujen lopuksi on aina sokeri tavoitena! Ja Marije Oostingin kuvat ansaitsivat mielestänne eniten tätä.

Emme voi odottaa jutella voittajan kanssa ja lupaamme kertoa kaikkia hänestä. Miten hän tunne siitä voitosta? Seuraa blogiamme ja saa lisää jännittäviä uutisia tämän vuoden joulukalanterin vaikuttavasta Sugar Babysta.

Suuri kiitos kaikille osallistuneille tytölle ja äänestäjille! Te olette itse asiassa ne, jotka tekivät SANTA’S NEXT SUGARBABE-kilpailusta unohtumatonta kokemusta. Hyvää Uutta Sokerivuotta!