KILPAILU: OLETKO SANTA‘S SUGARBABE?

Voitko jo tuntea joulutunnelmaa sisälläsi? Jos ei, autamme mielellämme laittaa sinut joulutunnelmaan ilmoittamalla uuden kilpailun: SANTA‘S SUGARBABE.

Tanskassa, maassa, jossa käynnistettiin ensimmäinen SugarDaters® verkkosivu, lapset saavat lahjoja joka päivä koko kuukauden ennen Joulua. Joissakin maissa Joulukalenterit ovat tavallisia. Uskomme, että silloinkin, kun olet vanhempi saat uskoa Joulupukkiin. Se on vain hieman erilainen Joulupukki joka antaa hieman erilaisia leluja. Pitäen mielessä, että kaikki ollaan vaan aikuista lasta, loimme vaihtoehtoisen Jouluajan kalenterin, joka makeisten sijasta sisältää Sugar Babes.

Näytä meille luovuuttasi

Kuvittele hetken, että menet treffeille Sugar Santan kanssa. Miten viettelet hänen? Millaista huulipunaa valitsisit? Millaisia alusvaatteita ostaisit? SugarDaters® haluaa tarjota sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden ilmaista luovuuttasi, ja sinusta voi tulla meidän Joulukalenterin kasvot.

Kaikki menee näin: tee kuva joka edustaa sinua joulupukin paras Sugar Babeksi ja ladata sen kilpailun sivulle. Sinulla on aikaa tehdä tätä  27. marraskuuta asti. Kaikista valokuvista valitsemme kaunein ja luovin ja ilmoittamme ne säännöllisesti SugarDaters® sivuilla. Silloin Sugar Daddies ja Sugar Mamas äänestävät. Kaikkien suosikki valokuva voittaa koko kilpailun. Kerromme voittajan 2. tammikuuta! Babes saavat ääniä saman päivän, keskiyöhön asti, ja sitten kaikkilla on ylimääräinen viikko joka alkaa 25. joulukuuta ja päättyy 30 joulukuuta.

Sugar Babe tietää  miten erottua, eikö? Joten kuvan pitäisi olla seksikäs, mutta tyylikäs koska alastomuutta ei sallita kilpailussa. Lisäksi sinun on oltava vähintään 18-vuotias osallistumaan. Huomaa, että sinun täytyy olla rekisteröitynyt SugarDaters® jäsen osallistumaan kilpailussa. Lopuksi pitää mielessä, että valitut kuvat käytetään SugarDaters® verkkosivun ulkopuolella, eli meidän sosiaalisessa mediassa sekä kansainvälisessä mediassa. Kuvan ei tarvitse olla ammattilainen, kuitenkin se pitää olla jouluinen.

3000 € Sokerijoulukuusensi alla

Riippumatta siitä, onko olet ollut hyvä tai huono tyttö tänä vuonna, meidän Sugar Santa on erittäin runsas. Tämä tarkoittaa, että jokainen tyttö, joka valitaan meidän Joulukalenteriin saa 100 € ja voittaja palkitaan 3000 €! Ja tietysti paljon huomiota tulee Sugar Mamojen sekä Sugar Daddien puolelta.

Uskomme, että olet intohimoinen ja luova. Onnea kilpailussa!

Lue lisää kilpailusta sivusta “Ilmaisuja ja asetuksia”. Jos sinulla on kysymyksiä, ottaa yhteyttä meille: alexandra@sugardaters.com

Seuraa meidän Instagram, Facebook, Twitter ja Tumblr!