Deittaile ulkomailla – yli 100 000 jäsentä mistä valita!

Tiesitkö, että SugarDatersissä® voit deittailla myös yli rajojen? Meillä on sinulle hyviä uutisia: SugarDatersillä® on yli 100 000 ihanaa jäsentä 15 maassa! Miten olisi treffit luonnonkauniin norjalaisen SugarBaben kanssa tai illallinen brittiläisen liikemies-SugarDaddyn kanssa? Tai olisitko valmis näyttämään kotikaupunkisi kivoimmat terassit työmatkalla olevalle SugarDaddylle?

 

Voit etsiä seuraavalle lomallesi hieman ylimääräistä vipinää sopimalla treffit paikallisen SugarDaddyn tai SugarBaben kanssa. Varsinkin monilla työnsä puolesta matkustavilla SugarDaddyillä on tapana etsiä paikallisia SugarBabeja illallisseuraksi tai näyttämään kaupunkia. Myös SugarBabet saattavat yhdistää lomailun ja sokerideittailun tsekkaamalla paikallisten miesten tarjonnan. Siinähän saattaa samalla oppia vaikka vieraita kieliä!

 

Minkä maalaiset miehet ja naiset saavat suomalaisten sukat pyörimään jaloissa? Tutkimuksen mukaan suomalaiset naiset haluaisivat seurustella norjalaisten, ruotsalaisten ja brittien kanssa. Tosin viehättävimpinä he pitävät italialaisia, ranskalaisia ja espanjalaisia.

 

Suomalainen mies puolestaan seurusteli mieluiten ruotsalaisen, espanjalaisen tai virolaisen naisen kanssa. Kaikkein viehättävimmät naiset tulevat heidän mukaansa Venäjältä, Ruotsista ja Italiasta.

 

Vinkkinä sanoisimme vielä, että meillä on erityisen paljon tanskalaisia jäseniä: komeita SugarDaddyjä ja upeita SugarBabeja. Syy tähän on se, että SugarDaters® sai alkunsa Tanskasta, jossa sokerideittailusta on tullut niin suosittua, että se on jo osa normaalia deittailukulttuuria. Jos kaipaat silmänruokaa, käypä vilkaisemassa ihania tanskalaisia jäseniämme.

 

Kuinka pääset selailemaan muiden maiden jäseniä?

1)  Valitse ”Minun profiilini” sivun oikeasta yläkulmasta.

2) ”Millaista ihmistä etsin” kohdasta valitse asuinpaikaksi ”Kaikki maat” tai etsi tietystä maasta valitsemalla ”Valitut maat”.

3) Aloita söpöimmän ulkomaalaisen kanssa keskustelu, joka voi johtaa kuumiin treffeihin tai jopa loppuelämän kestävään rakkaustarinaan.

 

SugarDaters® on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDaters® perustettiin Tanskassa maaliskuussa 2013. Tänä päivänä sillä on 100 000 jäsentä 15 maassa. Suomessa SugarDaters aloitti loppuvuodesta 2015. Lue lisää sokerideittailun ihmeellisestä maailmasta blogistamme.