Pitävätkö sugardaddyt naisista, jotka eivät koskaan tee aloitetta?

Eivät.

 

Vastaus on hyvin selkeä: Jos löydät mielenkiintoisen oloisen sugardaddyn, lähetä hänelle viesti! Jos hän ei ole vielä tehnyt aloitetta, se voi johtua siitä ettei hän ole vielä törmännyt profiiliisi.

 

  1. Rohkaise itsesi

 

Lähetä viesti unelmiesi sugardaddylle – ennen kuin joku muu sugarbabe ehtii ensin! Miehet ovat käyvät hulluina itsevarmoihin naisiin, jotka tietävät mitä haluavat ja uskaltavat näyttää kiinnostuksensa. Viestin lähettämisen ei tarvitse automaattisesti tarkoittaa, että sinun pitää tavata mies, mutta harvemmin treffeille asti on päädytty ilman jommankumman aloitetta.

 

 

  1. Deittailua SINUN OMILLA ehdoillasi

 

Miksi tuhlaisit aikaa siihen, että kohteliaasti vastaat niille, joista et ole oikein kiinnostunut? Sen sijaan investoi aikaasi unelmiesi sugardaddyn etsimiseen sivustollamme ja aloita keskustelu niiden kanssa, jotka vaikuttavat SINUSTA kiinnostavalta. Näin löydät varmemmin juuri sitä mitä olet etsimässä.

 

 

  1. Näin pääset alkuun

 

Jään särkeminen ei ole niin hankalaa kuin kuvittelet. Miehet eivät ole tottuneet siihen, että naiset tekevät aloitteen, joten välillä pelkkä ”Moi, mitä kuuluu?” voi olla ihan kelpo ja toimiva aloitus. Älä siis liikaa stressaa mitä viestissä lukee. Tärkeintä on se, että osoitat sugardaddylle, että näet hänessä jotain kiinnostavaa. Pienellä vaivalla voit tosin jättää vielä paremman kuvan itsestäsi, jos keksit astetta luovemman aloitusviestin.

 

”Mistä olet ollut erityisen innoissasi viime aikoina?”

Antaa miehelle mahdollisuuden kertoa positiivisia asioita itsestään ja sinun on helppo jatkaa keskustelua.

 

”Sä näytät söpöltä näissä kuvissa. Kerro ihmeessä lisää itsestäsi.”

Kohteliaisuus on aina hyvä aloitus. Jos et halua olla noin suora, voit myös kehua miehen hiuksia tai silmiä.

 

”Millaista suhdetta tai järjestelyä olet täällä etsimässä?”

Suoraan asiaan.

 

 

SugarDaters on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDaters perustettiin Tanskassa maaliskuussa 2013. Tänä päivänä sillä on 100 000 jäsentä 15 maassa. Suomessa SugarDaters aloitti loppuvuodesta 2015. Luo maksuton profiilisi jo tänään.