Sugardaddyn ja sugarbaben velvollisuudet

Sokerideittailu vaatii hieman erilaista asennetta kuin tavallinen tapailu. Tietenkin jokainen suhde on erilainen, ja riippuu sugardaddyn ja sugarbaben keskenäisestä sopimuksesta. Tässä kuitenkin muutama vinkki, jolla pääset alkuun.

 

SUGARDADDYN velvollisuudet:

 

Rahallinen tuki. Sugardaddyn tehtäviin kuuluu sugarbaben auttaminen rahallisesti. Kyse voi olla vuokran tai laskujen maksusta tai uusista kengistä. Osa sugardaddyistä maksaa sugarbabeilleen kuukausittaista tukea, jonka he voivat käyttää haluamallaan tavalla.

 

Henkinen tuki. Sugardaddy on usein vanhempi ja kokeneempi kuin hänen nuorikkonsa. Siksi sugardaddyn tulisi tukea ja auttaa sugarbeibeä muutenkin elämässä: korjata auton pikkuvika, porata hylly seinällä tai auttaa huonekalujen kokoamisessa. Sugardaddy voi myös parhaimpansa mukaan auttaa sugarbabea eteenpäin opinnoissaan tai urallaan. Osalle sugarbabeista henkinen tuki on tärkeämpää kuin rahallinen tuki: He haluavat tuntea, että heistä välitetään ja pidetään huolta.

 

SUGARBABEN velvollisuudet:

 

Hauskaa ja stressitöntä yhdessäoloa. Vastapalveluksena sugardaddyn huomionosoituksista sugarbaben tulisi tehdä parhaansa, että hänen miehellään on hyvä olla. Liian draaman voi unohtaa, sillä sugardaddy haluaa yhteisten hetkien olevan stressittömiä. Mitä paremmin tunnet sugardaddysi, sitä paremmin osaat toteuttaa hänen toiveensa.

 

Luottamus. Luottamus on tärkein elementti missä tahansa suhteessa, mutta varsinkin sokerideittailussa. Jos sugardaddysi on naimisissa, hänellä tulisi olla täysi luottamus siihen, ettei tieto suhteestanne kantaudu vaimon korviin. Luottamusta voi rakentaa olemalla avoin ja rehellinen suhteessa, ja pitämällä kiinni sovituista asioista. Muistathan, ettei luottamus synny hetkessä, vaan molemminpuolisen luottamuksen syntyminen vaatii aikaa. Pienikin virhe voi pilata suhteen.

Seuraa meitä FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa, jotta pysyt perillä sugardatingin eli sokerideittailun ihmeellisestä maailmasta!

SugarDaters on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDaters perustettiin Tanskassa maaliskuussa 2013. Tänä päivänä sillä on yli 85 000 jäsentä 15 maassa. Suomessa SugarDaters aloitti loppuvuodesta 2015. Luo maksuton profiilisi jo tänään.