Kauneusleikkauksen voittaja vihdoinkin selvillä!

Me SugarDatersillä voimme ylpeinä ilmoittaa, että #ArtToMasterpiece-kilpailun voittaja on kohukaunotar Elena Vikström, joka jakoi kanssamme koskettavan tarinan väärään kehoon syntymisestä! Transsukupuolisen Vikströmin toiveena oli saada nenäleikkaus, joka olisi viimeinen silaus hänen tiellään naiseuteen. Leikkauksen järjestelyt aloitettiin hyvissä ajoin, ja Vikström lentää Liettuaan jo tällä viikolla korjauttamaan nenänsä.

 

”En voi uskoa, että pitkäaikainen haaveeni vihdoinkin toteutuu ja saan sen pienen söpön nenän, mistä olen unelmoinut! Skål ja miljoonat kiitokset SugarDatersille”, Vikström iloitsee kuultuaan voitosta.

 

Elena5 (Finland)

Elena Vikström

 

Leikkauksessa on tarkoitus madaltaa ja kaventaa nenää, sekä pienentää sieraimia. Pienempi nenä on ollut Vikströmin unelma jo vuosia.

 

”Olen aina ihaillut idolini, ruotsalaisen mallin Victoria Silvstedtin pientä nenää. Eräs plastiikkakirurgi sanoi kerran, että meillä on Victorian kanssa hyvin samankaltainen kasvojen luusto; ainoastaan nenä ja leuka kaipaisivat minulla fiksausta täydellisen playboy-lookin saamiseen”, Vikström kertoi kilpailuhakemuksessaan.

 

Nuorin transsukupuolisuusdiagnoosin saanut Suomessa

 

Tämä ei ole Vikströmin ensimmäinen kauneusleikkaus matkalla naiseuteen. Hän kärsi vuosia väärässä kehossa, kunnes heti 18 vuotta täytettyään hän aloitti sukupuolenkorjausleikkaukset Thaimaassa, joka on alan johtava maa.

 

Ensin oli vuorossa genitaalien korjaus sekä rintaimplantit. Sen jälkeen häneltä on leikattu silmäluomia, tehty rasvaimuja ja täytetty huulia.

 

”Ensimmäiset muistikuvani siitä, että joku minun vartalossani on väärin, olivat jo 3-vuotiaana. Lapsena toivoin, että minulla olisi vain joku hassu puku päällä, ja kun riisun puvun päältäni, siellä alla olisi se oikea tyttö, mikä olen aina ollut. Yläasteikäisenä aloin pikkuhiljaa muuttua masentuneeksi, ja yläasteen päätyttyä päätin, että en voi elää elämääni tässä väärässä vartalossa. Sain transsukupuolisuusdiagnoosin 17-vuotiaana, eli nuorimpana Suomessa”, Vikström kertoo.

 

Kilpailun kakkossija menee Ruotsiin

 

Toiseksi #ArtToMasterpiece-kilpailussa valittiin ruotsalainen Vanessa, joka ei ole tyytyväinen takamukseensa ja toivoo niihin kohottavia implantteja. Palkinto toisesta sijasta on 200 euroa.

 

”Minulla on todella kivannäköinen, treenattu kroppa, mutta peppuni on kovin litteä”, Vanessa kertoi kilpailuhakemuksessaan.

 

Epävarmuus takapuolesta vaikuttaa Vanessan elämään paljon. Hän kertoo menettävänsä rohkeutensa täysin ollessaan miehen kanssa kahden.

 

”Ei ole mitään seksikkäämpää kuin itsevarma nainen, joka on tarpeeksi rohkea tanssimaan alasti ja kiihottamaan miestään ja saamaan hänet palvomaan itseään”, Vanessa kertoo.

 

Vanessa

Vanessa

 

Me SugarDatersillä saimme eri puolilta Eurooppaa satoja tarinoita naisilta, jotka halusivat muuttaa kehoaan kauneusleikkauksella. Suurin osa epävarmuuksista liittyivät rintoihin (60%) ja vatsan seutuun (20%). Kymmenen koskettavinta tarinaa valittiin finaaliin #ArtToMasterpiece-kilpailussa. Lue finalistien tarinat blogistamme.

 

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa, jotta pysyt perillä sugardatingin eli sokerideittailun ihmeellisestä maailmasta!

 

SugarDaters on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDaters perustettiin Tanskassa maaliskuussa 2013. Tänä päivänä sillä on yli 85 000 jäsentä 15 maassa. Suomessa SugarDaters aloitti loppuvuodesta 2015. Luo maksuton profiilisi jo tänään.