Sometähti Elena Vikström voi voittaa nenäleikkauksen – Kaksi suomalaisnaista finaaliin kilpailussa, jonka päävoittona kauneusleikkaus

Suomalainen sometähti Elena Vikström on valittu #ArtToMasterpiece-kilpailun finaaliin hänen tarinallaan väärään kehoon syntymisestä ja toiveestaan pienentää nenäänsä leikkauksella. Tämän Euroopan-laajuisen kilpailun voittaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen kauneusleikkauksen deittisivusto SugarDatersin kustantamana. Vikströmin lisäksi kilpailussa on mukana myös toinen suomalaisnainen, Ira, joka toivoo kevennystä 70J-kokoisiin rintoihinsa.

Pienempi nenä on ollut Elena Vikströmin unelma jo vuosia: Hän haluaisi, että sitä madalletaan, kärkeä kavennetaan ja sieraimia pienennetään.

 

Elena6 (Finland)

Elena on tullut suomalaiselle yleisölle tunnetuksi provosoivasta somekäytöksestään ja rohkeista kuvistaan.

 

”Olen aina ihaillut idolini, ruotsalaisen mallin Victoria Silvstedtin pientä nenää. Eräs plastiikkakirurgi sanoi kerran, että meillä on Victorian kanssa hyvin samankaltainen kasvojen luusto; ainoastaan nenä ja leuka kaipaisivat minulla fiksausta täydellisen playboy-lookin saamiseen”, Vikström kertoo perusteluissaan SugarDatersille.

 

Naiset unelmoivat isoimmista tisseistä

 

Me SugarDatersillä saimme eri puolilta Eurooppaa satoja tarinoita naisilta, jotka eivät ole tyytyväisiä ulkonäköönsä tai kehoonsa. Suurin murheenkryyni olivat rinnat: Yli puolet (60%) tarinoista kertoivat pienten tai roikkuvien rintojen aiheuttamasta huonosta itsetunnosta. Vaikka kuinka ihanaa ja kaunista lapsen saaminen voi olla, monet äidit kaipaisivat pientä kiinteytystä rintoihinsa imetyksen jälkeen. Esimerkiksi 24-vuotias kahden lapsen äiti kuvaili, kuinka hänen rintansa näyttävät ”sukassa roikkuvalta tennispallolta”.

Kilpailuun osallistuneet naiset olivat erityisen tyytymättömiä myös vatsan seutuun. Varsinkin radikaalin painonpudotuksen aiheuttamat raskausarvet aiheuttavat häpeää, ja arvet estävät heitä käyttämästä bikineitä tai menemästä uimahalliin. Rintojen ja vatsan korjauksen lisäksi erityisen toivottuja olivat nenäleikkaus, tatuoinnin- tai arvenpoisto sekä peppuimplantit. Mukana on myös yksi miesfinalisti, joka haluaisi kauniimmat hampaat.

 

Liian isot rinnat aiheuttavat Iralle selkäkipuja

 

#ArtToMasterpiece-kilpailun toinen suomalaisfinalisti, 20-vuotias Ira kärsii liian isoista rinnoista. Kokoa 70J olevat rinnat ovat Iran mukaan aivan liian isot hänen kroppaansa.

”Selkä ja niska ovat aina kipeät, enkä voi kunnolla harrastaa liikuntaa näiden takia. Mitkään paidat eivät näytä päällä hyvältä, kun pitää aina ostaa isoa kokoa, että tissit mahtuisivat edes jotenkin paidan sisään. Normaalin kokoiset rinnat parantaisivat elämänlaatuani todella paljon!”, Ira kertoo.

 

Ira

Ira ei ole tyytyväinen 70J-kuppikoon rintoihinsa.

Lue kymmenen finalistin tarinat blogistamme. Kuka sinun mielestäsi ansaitsisi voiton tässä kilpailussa? Voittaja julkistetaan 30. huhtikuuta 2016. Muista seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa, jotta pysyt ajantasalla #ArtToMasterpiece -kilpailun etenemisestä!

 

SugarDaters on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDaters perustettiin Tanskassa maaliskuussa 2013. Tänä päivänä sillä on yli 85 000 jäsentä 15 maassa. Suomessa SugarDaters aloitti loppuvuodesta 2015. Luo maksuton profiilisi jo tänään.