Kuka heistä voittaa kauneusleikkauksen? Finalistien tarinat

Me SugarDatersillä saimme eri puolilta Eurooppaa satoja tarinoita naisilta, jotka eivät ole tyytyväisiä ulkonäköönsä tai kehoonsa. Tässä kymmenen finalistiamme, joilla on mahdollisuus voittaa vapaavalintainen kauneusleikkaus #ArtToMasterpiece-kilpailussa!

 

Elena Vikström (Suomi): Nenäleikkaus

T7

 

”Olen ansainnut tämän kisan voiton, koska olen syntynyt transsukupuolisena. Pienet ulkonäön korjaukset ovat tarpeellisia minulla, jotta voin nauttia elämästä täysillä kauniina naisena. Olen halunnut nenäleikkausta teinistä lähtien, sillä mielestäni nenäni on liian korkea sivuprofiilista: Haluaisin, että sitä madalletaan, kärkeä kavennetaan ja sieraimia pienennetään.

Olen aina ihaillut idolini, ruotsalaisen mallin Victoria Silvstedtin pientä nenää. Eräs plastiikkakirurgi sanoi kerran, että meillä on Victorian kanssa hyvin samankaltainen kasvojen luusto; ainoastaan nenä ja leuka kaipaisivat minulla fiksausta täydellisen playboy-lookin saamiseen.

Ensimmäiset muistikuvani siitä, että joku minun vartalossani on väärin, olivat jo 3-vuotiaana. Lapsena toivoin, että minulla olisi vain joku hassu puku päällä, ja kun riisun puvun päältäni, siellä alla olisi se oikea tyttö, mikä olen aina ollut. Yläasteikäisenä aloin pikkuhiljaa muuttua masentuneeksi, ja yläasteen päätyttyä päätin, että en voi elää elämääni tässä väärässä vartalossa. Sain transsukupuolisuusdiagnoosin 17-vuotiaana, eli nuorimpana Suomessa.

18-vuotta täytettyäni pystyttiin aloittamaan kirurgiset vartalonkorjaukset: ensimmäisenä korjautin genitaalit ja hankin samalla silikonirinnat. Sen jälkeen minulta on leikattu silmäluomia, tehty rasvaimuja ja täytetty huulia.”

 

 

Ira (Suomi): Rintojen pienennys

Ira

 

”Haluaisin leikkauttaa rintani pienimmiksi. Olen vasta 20-vuotias nuori nainen, mutta rintani ovat kokoa 70J, ja ne ovat tähän kroppaani aivan liian isot. Selkä ja niska ovat aina kipeät, enkä voi kunnolla harrastaa liikuntaa näiden takia. Mitkään paidat eivät näytä päällä hyvältä, kun pitää aina ottaa isompia, että tissit mahtuisivat edes jotenkin paidan sisään. Normaalin kokoiset rinnat parantaisivat elämänlaatuani todella paljon!”

 

 

Meriem (Ruotsi): Rintojenkohotus

Meriem

 

”Alkoholistin sekä yötöissä käyvän yksinhuoltajaäidin lapsena minun oli helppo turvautua lohturuokaan. 12-vuotiaana painoin 105 kiloa. Sosiaalitoimisto ja lasten liikalihavuuden kanssa työskentelevä keskus pelastivat henkeni ja terveyteni. Aloin kovan taistelun jälkeen laihtua, jolloin itsetuntoni nousi sekä ”läski ja ruma” minä alkoi häipyä pois. Olen niin onnellinen ja ylpeä yli 35 kilon menetyksestä, mutta minulla on yksi ongelma: Rintani. Olen vain 21-vuotias ja rintani näyttävät kuin olisin imettänyt useampaa lasta. Haluaisin rintojen sekä itsetuntoni kohotuksen!”

 

 

Vanessa (Ruotsi): Peppuimplantit

Vanessa

 

”Minulla on todella kivannäköinen, treenattu kroppa, mutta peppuni on kovin litteä. Näytän vähän nukelta, ja olen muuten erittäin tyytyväinen ulkonäkööni, mutta takapuoleni saa minut tuntemaani itseni epämukavaksi. Olematon peppuni saa minun rohkeuteni katoamaan täysin, kun olen miehen kanssa kahden. Ei ole mitään seksikkäämpää kuin itsevarma nainen, joka on tarpeeksi rohkea tanssimaan alasti ja kiihottamaan miestään ja saamaan hänet palvomaan itseään. Haluaisin kävellä ylpeänä bikineissä rannalla – en ole pystynyt tekemään sitä seitsemään vuoteen.”

 

 

Claudia (Norja): Silikonirinnat

Claudia (Norway)

 

”Kun jouduin lentokoneessa pyytämään erikoispitkää turvavyötä, tajusin että minun on tehtävä jotain ylipainolleni. Vuonna 2005 olin lihonut 50 kiloa raskauden aiheuttamien komplikaatioiden ja masennuksen takia, enkä pystynyt lopettamaan. Kun sain viimeisimmän lapseni viisi vuotta sitten, päätin tehdä asialle jotain: En halunnut enää eristää itseäni muusta maailmasta, vaan halusin jotain elämältäni. Halusin olla hyvä äiti lapsilleni, mutta kaiken sen ylipainon ja masennuksen kanssa en olisi pystynyt siihen. Lentokone-episodin jälkeen aloin treenata, ja ensimmäisenä vuonna tiputin 50 kiloa. Silti itsetuntoni oli retuperällä. Sain apua Norjan julkisesta sairaanhoidosta: Mahastani poistettiin 3 kiloa ihoa. Siitä huolimatta, vaikka kuinka paljon treenaan, en saa kauniimpia rintoja. Kuppikoko pieneni F:stä B:en. Haluaisin rintaimplantit SugarDatersiltä, jotta voisin käyttää bikinejä ensimmäistä kertaa 12 vuoteen. Haluan näyttää yhtä hyvältä ulkopuolelta kuin olen sisäpuolelta.”

 

 

Anna (Portugali): Arpien poisto

backscars

 

“Minulla on ollut aknea selässä 12-vuotiaasta asti. Minulla on jäänyt pahat arvet, koska en pystynyt olemaan raapimatta paukamia. Nyt minua kaduttaa se todella paljon, sillä en pysty käyttämään selän tai olkapäät paljastavia toppeja, uimapuvusta puhumattakaan.”

 

 

Romy (Alankomaat): Löysän ihon poisto vatsasta sekä rintojenkohotus

Romy (Netherlands)

 

”Kun lopulta sain itseni liikkeelle, painoni putosi 85 kilosta 59 kiloon. Tosin sen jälkeen minulla oli löysää ihoa rinnoissani ja mahassa. Tämä syö itsetuntoani, eikä minulla ole vara maksaa leikkausta itse, muuten olisin tehnyt sen saman tien! Olisin todella onnellinen, jos minun ei tarvitsisi peitellä kroppaani. Se muuttaisi elämäni”

 

 

 

Josephine (Belgia): Kauniimmat jalat

feet

 

“Tanssi on ollut suuri intohimo minulle lapsesta asti, ja olin pitkään ammattitanssija. Nyt 35-vuotiaana olen jäänyt “eläkkeelle”, ja vedän ilmaisia tanssitunteja paikallisella nuorisotalolla syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Isot varpaani ovat aina olleet ongelma tanssiessani, ja nykyään kivut ovat käymässä yhä pahemmiksi. Tanssi on koko elämäni, ja nyt se aiheuttaa minulle kipuja.”

 

 

Henrietta (Englanti): Lihavuusleikkaus

 Henrietta (UK)

”Olen yrittänyt pudottaa painoa monella eri tavalla: dieeteillä, boot campeillä, treeniohjelmilla, kaikella. Mikään ei auttanut. Koulussa minua kutsuttiin tumman ihoni takia ”mustaksi hirviöksi” ja ”kumihuuleksi”. Suku on aina pitänyt minua pilkkanaan, sillä serkkuni ovat hoikkia. Olen lopettanut sukujuhlissa käymisen. Lapseni isä haukkui minua lihavaksi ja rumaksi, joten lopetin syömisen kokonaan. Kunnes eräänä päivänä pyörryin keskellä katua ja minut vietiin ambulanssilla sairaalaan. Olen pyytänyt lihavuusleikkausta julkisesta terveydenhuollosta, mutta minulle ei sitä annettu. Haluan näyttää lapseni isälle sekä kaikille, jotka ovat koskaan epäilleet minua, että minäkin ansaitsen tulla rakastetuksi.”

 

 

Tanguy (Ranska): Kauniimmat hampaat

teeth-copy

 

“Minua hävettää aina kun hymyilen.”

 

 

Mikä oli toivotuin kauneusleikkaus #ArtToMasterpiece-kilpailussa? Kuka sinun mielestäsi ansaitsisi voiton tässä kilpailussa?Lue lisää kilpailusta ja finalisteista tässä blogipostauksessamme. Voittaja julkistetaan 30. huhtikuuta 2016. Muista seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa, jotta pysyt ajantasalla #ArtToMasterpiece -kilpailun etenemisestä!

 

SugarDaters on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDaters perustettiin Tanskassa maaliskuussa 2013. Tänä päivänä sillä on yli 85 000 jäsentä 15 maassa. Suomessa SugarDaters aloitti loppuvuodesta 2015. Luo maksuton profiilisi jo tänään.