9 asiaa joita kuulet kun tapailet vanhempaa miestä

Kuka tahansa vanhempia miehiä tapaillut nainen voi kertoa, kuinka paljon ennakkoluuloja ja typeriä yleistyksiä muilla ihmisillä on nuoren naisen ja vanhemman miehen välisestä deittailusta. Välillä pahimmat heitot tulevat aivan tuikituntemattomilta!

Tässä yhdeksän asiaa, joita vanhempia miehiä tapailevat naiset saavat kuulla usein.

 

  1. ”Sinulla täytyy olla ongelmallinen isä-suhde”

Tämä on aika yleinen harhaluulo. Vanhempi miesystävä ei automaattisesti tarkoita, että naisen suhde isäänsä on ollut huono tai traumaattinen.

Ja vaikka naisella olisi huono isä-suhde ja pitäisi vanhemmista miehistä, eivät nämä kaksi asiaa ole pakosti yhteydessä toisiinsa millään lailla. Joka tapauksessa kenenkään hyvä tai huono isä-suhde ei kuulu ulkopuolisille, ja on aika mautonta alkaa vitsailemaan sellaisella asialla.

 

  1. ”Voin vain kuvitella, kuinka huonosti vanhempasi tulevat ottamaan tämän”

Blaah. Poika- tai miesystävän vieminen kotiin vanhempien tavattavaksi on aina jännittävä tilanne, mutta partnerisi pitäisi tulla hyväksytyksi iästä, taustasta tai ammatista riippumatta. Okei, totta kai jotkut vanhemmat voivat ottaa huonosti sen, että heidän tyttärensä on vanhemman miehen kanssa, mutta loppujen lopuksi vanhemmat rakastavat lastaan ja ajan myötä hyväksyvät iäkkäämmänkin miesystävän.

Tietenkin jos sokerideittailusi on kevyempää sorttia, ei sugar daddyä tarvitse edes koskaan viedä vanhempien eteen.

 

  1. ”Tapasitteko netissä?”

”Itseasiassa kyllä – entä sitten?”

Tämä kysymys vihjaa, että nainen olisi vain laittanut hakuehdoksi ”yli 40 vuotta”, ja istunut odottamaan, että vanhempi mies tippuu inboxiin. Usko tai älä, mutta naisia kiinnostaa miehen persoonallisuus, ei pelkästään hänen syntymävuotensa.

 

  1. ”Tiedäthän, ettei hänellä ei ole kovin kauaa aikaa hankkia lapsia”

Ensinnäkin: Älä oleta automaattisesti, että kaikilla pareilla olisi edes suunnitelmissa hankkia lapsia!

Toiseksi, miehen terveyden ja ”kykeneväisyyden” ei pitäisi olla kenenkään tarkastelun tai arvioinnin kohde. Monet naiset pitävät tätä huomautusta erityisen tungettelevana, koska se koskettaa hyvin henkilökohtaisia asioita, jotka eivät muille kuulu. Kyselijä on useimmiten utelias perheenjäsen, mikä tekee tilanteesta vielä hankalamman, koska et halua olla liian töykeä hänelle.

 

  1. ”Te olette kuin Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas!”

Tämä on tavallaan ihan söpö kommentti. Silti kaikki eivät halua tulla verratuksi julkkispariskuntaan. Se saa koko jutun kuulostamaan joltain ohimenevältä trendiltä: Ikään kuin vanhempia miehiä deittailtaisiin vain, koska Hollywoodissakin tehdään niin.

 

  1. ”Sinun pitää päättää, oletko valmis asettumaan aloillesi”

Tässä taas yksi väärä olettamus: Vain koska mies on vanhempi, se ei tarkoita, että hän haluaisi ostaa talon ja hankkia lapsia. Totta, osa miehistä voi ajatella näin, mutta tee turhia yleistyksiä.

 

  1. ”Hän saa olla kiitollinen, että sai sinut”

Tämä kommentti vihjaa, että vain nuori voi olla kaunis ja arvokas. Miksi ei voitaisi ajatella, että nuorempi nainen on se onnekas, koska hänen miesystävänsä on vanhempi ja kokeneempi?

 

  1. ”Hän tulee myöhemmin näyttämään todella paljon vanhemmalta kuin sinä”

 Koomista, kuinka moni muu on niin huolissaan siitä, miltä parit tulevat näyttämään vanhempana. Tämä vain vahvistaa virheellistä ajatusta, jonka mukaan ihmiset ovat yhdessä vain ulkonäön takia. Kuinka väärässä he ovatkaan.

 

  1. ”Hän on sinun sugar daddysi”

”No todellakin on! Sinunkin kannattaisi kokeilla, suosittelen!” 😉

 

 

Löydä vanhempi mies jo tänään! Luo maksuton profiili täällä.

 

SugarDaters on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDaters perustettiin Tanskassa maaliskuussa 2013. Tänä päivänä sillä on yli 85 000 jäsentä 15 maassa. Suomessa SugarDaters aloitti loppuvuodesta 2015.