Sokerideittailun ABC – Näin pääset alkuun

Ennen sokerideittailun eli sugardatingin aloittamista on tärkeää pysähtyä hetkeksi miettimään, millaista suhdetta on etsimässä ja millaisia odotuksia sinulla on. Tässä vinkkimme onnistuneeseen deittailukokemukseen.

 

SUGARBABE

  • Minkälaista suhdetta olet etsimässä? Juttuseuraa, yhden illan juttua, kevyttä tapailua vai oikeaa parisuhdetta? Mieti myös etukäteen, missä rajasi kulkevat. Rehellisyys ja avoimuus ovat erityisen tärkeitä sokerideittailussa, joten olethan valmis puhumaan asiasta suoraan deittisi kanssa.

 

  • Minkälaista tukea odotat sugardaddyltä? Onko kyse ennemminkin sponsorisuhteesta vai yleisestä tuesta? Viekö hän sinut ulos syömään kerran kuussa, maksaako hän sinun vuokrasi vai saatko sovittua kuukausirahaa? Oletatko, että hän auttaa sinua muutossa tai kokoaa Ikea-huonekalusi? Puhukaa asiasta sugardaddyn kanssa ja tehkää alustava ”sopimus” asiasta (jotkut parit tekevät jopa kirjallisen sopimuksen, mutta se ei ole välttämätöntä). Näin olette molemmat kartalla siitä, mitkä odotukset teillä on suhteestanne.

 

  • Luottamus ja yksityisyys ovat erityisen tärkeitä sokerideittailussa. Sugardaddysi saattaa olla naimisissa, ja sinun tulee osaltasi pitää huolen siitä, ettei hänen vaimonsa saa tietää suhteestanne.

 

  • Vaikka olisit viestitellyt mukavan miehen kanssa jo pidempään netissä, kehotamme käyttäjiämme maalaisjärjen käyttöön turvallisuuden suhteen. Täällä pätee sama neuvo kuin millä tahansa deittisivustolla: Sovi ensimmäinen tapaaminen julkiselle paikalle. Blogissamme on monia hyödyllisiä vinkkejä onnistuneisiin treffeihin.

 

SUGARDADDY

  • Kuinka vakavaa suhdetta olet etsimässä? Haluatko seuraa lasilliselle tai lomamatkalle? Etsitkö yhden illan juttua, kevyttä tapailua vai vakavaa suhdetta? Kuinka montaa sokeribeibiä haluat tapailla? Rehellisyys ja avoimuus ovat erityisen tärkeitä sokerideittailussa, joten olethan valmis puhumaan asiasta suoraan deittisi kanssa.

 

  • Kuinka paljon rahaa olet valmis laittamaan sugarbeibiisi? Tuki voi olla esimerkiksi laskujen tai vuokran maksamista, kuukausirahan antamista, mutta vähintään hänen juomiensa ja ruokiensa maksamista ulkona ollessa. Puhukaa odotuksistanne avoimesti sugarbaben kanssa, että olette samalla sivulla asian suhteen asiasta (jotkut parit tekevät jopa kirjallisen sopimuksen, mutta se ei ole välttämätöntä). Huomaathan, että osalle sugarbabeista henkinen tuki on tärkeämpää kuin rahamäärä: He haluavat tuntea, että heistä välitetään ja pidetään huolta.

 

  • Älä lähetä rahaa ihmisille, joita et ole tavannut kasvotusten. Älä myöskään lähetä henkilötietojasi, kuten osoitettasi tai pankkitietojasi.

 

Aloita sokerideittailu jo tänään luomalla maksuton profiili täällä.

 

SugarDaters on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDaters perustettiin Tanskassa maaliskuussa 2013. Tänä päivänä sillä on yli 85 000 jäsentä 15 maassa. Suomessa SugarDaters aloitti loppuvuodesta 2015.