Ystävänpäivävinkit ei-vakavaan tapailuun

Ethän ole unohtanut, että sunnuntaina on ystävänpäivä? Onko sinulla jo deitti sovittuna vai etsitkö parhaillaan sopivaa treffiseuraa sugardaters.fi-sivulla?

 

Treffit ystävänpäivänä voivat aiheuttaa päänvaivaa, sillä ystävänpäivään liitetään niin paljon odotuksia. Antaako ystävänpäivätreffit liian vakavan tai vaativan kuvan suhteen laadusta, vaikka kyse olisikin vain kevytmielisestä tapailusta? Tämän takia ei kannattaisi kuitenkaan jäädä yksin kotiin ystävänpäivänä: Jos et etsi juuri nyt vakavaa suhdetta elämääsi, tehkää toisillenne selväksi, että ystävänpäivän deitillä voi käydä myös ilman suurempia odotuksia. Ystävänpäivässä on kuitenkin loppujen lopuksi kyse yhdessäolosta ja läheisyydestä – oli sitten kyse ei-vakavasta deittailusta tai elämän rakkaudesta.

 

Tässä ideoita lemmentäytteiseen ystävänpäivään:

 

  • Romanttinen pakomatka

 

Ystävänpäivä on tänä vuonna sunnuntaina, joten miksi et ottaisi koko viikonloppua vapaaksi ja lähtisi karkuun yhdessä? Aina ei tarvitse lähteä Pariisiin, Lontooseen tai Roomaan asti, vaan oma pakopaikka voi löytyä vaikkapa vuokraamalla mökki luonnon rauhasta. Kun olet poissa tutuista kotimaisemista, sinun ei tarvitse miettiä, tuleeko exä tai työkaveri vastaan. Aina ei jaksa selitellä muille omia suhdekuvioitaan. Muissa maisemissa voitte rentoutua rauhassa ja nauttia toistenne seurasta.

 

  • Brunssi

 

Vietä rento sunnuntai kivassa brunssipaikassa. Ruuan päälle voi ottaa vaikka hieman kuohuvaa nostattamaan tunnelmaa. Menkää palan painikkeeksi pienelle kävelylle ja ottakaa toisianne käsistä kiinni.

 

  • Viini- tai suklaamaistelu

 

Kokeile jotain uutta! Menkää viinimaistajaisiin ja oppikaa viineistä yhdessä. Älä huoli, vaikka et tietäisikään viineistä paljoa etukäteen: Voit aina sanoa olevasi enemmän olutmiehiä tai siiderinaisia. Viinimaistelusta saa myös kätevästi puheenaihetta mahdollisille tuleville illallistreffeille. Suklaamaistelu on herkkusuun vaihtoehto.

 

  • Kotoista romantiikkaa

 

Tunnetteko jo toisenne vähän paremmin? Silloin kannattaa esitellä kokkaustaitoja kotona ja illan päätteeksi käpertyä yhdessä sohvan nurkkaan. Jos haluatte vain keskittyä sohvalla hengailuun, voi olla parempi idea hakea takeaway-ruokaa.

 

  • Kylpylän rauhassa

 

Odotukset voivat helposti kasvaa liian suuriksi ystävänpäivänä, ja rentouttava kylpyläreissu voi olla ratkaisu siihen kaikkeen hulinaan ja paineeseen. Pakko ei ole lähteä koko viikonlopuksi, vaan muutama tuntikin jo vie ajatukset pois kiireestä.

 

  • Päivä rinteessä

 

Tämä deitti sopii aktiivisille! Viettäkää riehakas päivä suksilla raittiissa ilmassa. Hississä on aikaa tutustua toiseen paremmin. Puheenaiheita ei tarvitse paljoa miettiä, sillä voitte helposti keskustella vaikkapa rinteen kunnosta tai talviharrastuksistanne.

 

  • Ekat treffit uudestaan

 

Jos olette tapailleet jo kauemmin, pieni yllätys voi piristää ystävänpäivänä. Järjestä ensimmäiset treffinne uudestaan! Voitte yhdessä nauraa sille, kuinka jännittyneitä olitte silloin tai kuinka hauskaa teillä oli yhdessä. Samalla voit osoittaa, että välität deitistäsi, vaikka et pakosti haluaisi vakavaa suhdetta hänen kanssaan. Kunnioitus ja välittäminen ovat tärkeitä kaikessa yhdessäolossa, riippumatta suhteen laadusta.

 

Hauskoja ystävänpäivän treffejä kaikille SugarDatersin jäsenille! Löydä oma deittisi täältä: http://sugardaters.fi

 

SugarDaters.fi on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat vapaamieliset sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDatersillä on 75 000 jäsentä 15 maassa.