Kuusi seksikästä deitti-ideaa

Suurin osa meistä on ollut tavallisilla treffeillä, jossa käydään ulkona syömässä, elokuvissa tai lasillisella. Kaikkien treffien ei tarvitse kuitenkaan liittyä syömiseen tai juomiseen. Kokosimme kuusi erilaista deitti-ideaa inspiraatioksi.

 

  1. Luonnon helmassa

 

Luonto on mukavan neutraali tapaamispaikka. Kävelyllä metsässä voi nauttia lintujen laulusta ja luonnon hienoista väreistä. Myös rannat ovat kivoja deittipaikkoja, varsinkin jos sattuu paikalle auringonlaskun aikaan. Eikä talveakaan kannata pelästyä: Päästäkää lapsenmielinen puolenne valloilleen ja rakentakaa lumiukko yhdessä! Siitä saakin hyvän syyn juoda kuppi kuumaa ja lämmitellä toista.

 

  1. Ruokadeitti

 

Näin teet iänikuisesta ravintoladeitistä ikimuistettavan: Syökää viiden aterian menu viidessä eri paikassa! Alkuruoka – pääruoka – jälkiruoka – juomat – iltapala. Alkuruoka voi olla sushia, pääruoka nautitaan ravintolassa tai kivassa kahvilassa ja jälkiruuaksi italialaista jäätelöä kaupungin parhaasta jätskipaikasta. Palan painikkeet voidaan ottaa lempibaarissasi ja iltapala ehkä jommankumman teistä luona?

 

  1. Turistikierros kotikaupungissa

 

Vie treffikumppanisi turistikierrokselle lapsuutesi kotikulmille. Käykää yhdessä museossa, eläintarhassa tai lapsuuden lempipuistossa. Kun deittisi tietää mistä olet kotoisin ja mitkä ovat lempipaikkasi, ymmärtää hän sinua paremmin.

 

  1. Aktiivideitti

 

Näillä deiteillä riittää luonnostaan puhuttavaa. Käykää kokeilemassa kiipeilyseinää tai ampumarataa. Aktiivideitti sopii erityisesti kilpailuhenkisille ihmisille, jotka haluavat jakaa kokemuksia muiden kanssa.

 

  1. Kylpylädeitti

 

Treffit kylpylässä, saunassa tai uimarannalla voivat parhaimmillaan olla superseksikkäät! Kylpylässä voitte rentoutua poreammeessa ja muissa hierovissa suihkuissa, saunassa vihtoa toistenne selkiä ja uimarannalla sukellella auringonpaisteessa.

 

Hauskoja treffejä kaikille SugarDatersin jäsenille! Löydä oma deittisi täältä: http://sugardaters.fi

 

SugarDaters.fi on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat vapaamieliset sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDatersillä on 75 000 jäsentä 15 maassa.