Mitä joululahjaksi omalle sugarbeibille?

Tässä SugarDatersin parhaimmat vinkit, kuinka näytät tänä jouluna rakastajallesi, että olet kuumana häneen.

 

Sugarbabelle

Mistä kaunis sugarbabe tykkäisi? SugarDaters auttaa!

 

Elämyksiä

Mikään ei yllätä sugarbeibiä niin paljon kuin yllätyksenä tuleva elämys! Etsi kaunokaisellesi mielenkiintoinen kurssi tai jännittävä seikkailu – jotain mitä hän ei olisi voinut ennalta arvata!

 

adult-surprise-happy-300x300

 

Matka eksoottiseen kohteeseen

Unohda talven viima ja villakerrokset! Vie sugarbeibisi lämpimään maahan unohtumattomalle joululomalle. Nauttikaa lämmöstä, auringosta ja toisistanne.

 

beach-84533_960_720

 

Koru

Korut eivät välttämättä ole kaikkein henkilökohtaisin lahja, mutta ne toimivat varmasti joka kerta – varsinkin jos tiedät vähän mistä naisesi tykkää. Varmin tapa on ostaa jotain samantyylistä, mitä hänellä jo on. Ei täysin samaa, vaan samantyylistä. Kiinnitä siis huomiota sugarbeibisi kaulakoruihin tai korviksiin, ja osta hänelle jotain vastaavaa pukinkonttiin.

 

lady-602881_960_720-3

 

Sisustustavaroita

Jos haluat ottaa varman päälle, osta Iittalaa, Marimekkoa tai muita suomalaisia klassikoita. Jos haluat yllättää, kokeile nuorten suomalaisten suunnittelijoiden luomuksia tai vaikkapa tanskalaista Kähleriä, Kay Bojesenia tai Royal Copenhagenia.

 

Hajuvesi tai ihonhoitotuotteita

Tämä lahjaidea voi vaatia hieman hienotunteisuutta. Sugarbeibi saattaa luulla, ettet pidä hänen tuoksustaan tai että yrität vihjata jotain hänen ihostaan. Lahjan tarkoitus on hemmotella häntä, ei saada epäilemään ulkonäköään. Varminta on ostaa tunnettua naisten suosimaa hajuvesi- tai ihonhoitotuotemerkkiä, mutta nyt emme tarkoita Niveaa tai Yves Rocheria! Sijoita parikymppiä lisää rakkaasi lahjaan ja osta hieman fiinimpää tuotetta rakkaasi iholle. Ryppyrasvat ja anti-age-voiteet saat unohtaa – niillä ammut vain itseäsi jalkaan.

 

Lahjakortti

Tavallisissa parisuhteissa emme missään nimessä suosittelisi lahjakorttia, mutta se voi olla hyvä idea, jos ette ole deittailleet kauaa tai et ole varma hänen koostaan tai mallistaan. Miksi et antaisi sugarbeibisi itse valita?

 

Sugardaddylle

Mitä ostaa joululahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Tässä vinkit, joilla sugar daddy lämpiää.

 

Lompakko tai korttikotelo

 Jos sugardaddy aikoo hemmotella sinut pilalle, pitäähän hänellä olla jotain, missä säilyttää rahojaan, eikö vain? Osta hänelle hyvälaatuinen lompakko tai korttikotelo, jotta hän muistaa sinut myös kun ette ole yhdessä.

 

wallet-669458_960_720

 

Läppäri- tai tabletsuojus

Voit ilahduttaa sugardaddyäsi ostamalla hänelle käytännöllisen läppäri- tai tabletsuojuksen. Tekeehän hän kuitenkin paljon töitä pitääkseen sinut tyytyväisenä.

 

laptop_sleeve

 

Viinihylly tai pienpanimon oluita

Onko teillä tapana nauttia yhdessä lasi viiniä tai maistella erilaisia oluita? Miksi et ostaisi miehellesi lahjaksi viinihyllyn? Jos hän on ennemminkin oluen ystävä, voit yllättää hänet pienpanimon oluilla, jotka kulkevat kätevästi vintage-sisustuskorissa.

 

vinhylla-2

 

Alusvaatteita

Miksi et samalla hemmottelisi myös itseäsi uusilla seksikkäillä alusvaatteilla? Yllätä hänet ilmestymällä hänen ovensa taakse, vain pitkä takki uusien alusvaatteiden päällä.

 

b293eb6cb3a63d3ce0995b1a238234cf

 

SugarDaters toivottaa kaikille HYVÄÄ JA RAKKAUDENTÄYTTEISTÄ JOULUA!

 

SugarDaters.fi on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat vapaamieliset sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDatersillä on 75 000 jäsentä 15 maassa. Luo oma profiilisi: http://sugardaters.fi