SugarDaters-kalenteri on ulkona – Sugarbeibit seksikkäissä kuvissa

SugarDaters ylpeänä esittelee rohkean tyttökalenterin, jonka sensuelleissa kuvissa esiintyy ihkaoikeita tanskalaisia sugarbeibejä. Kalenteri on ylistys naiskauneuden moninaisuudelle: Haluamme näyttää, kuinka erikokoisia ja -näköisiä naisia sivustollamme on – ja he kaikki ansaitsevat tulla hemmotelluiksi!

Samalla haluamme muuttaa perinteistä ajattelutapaa, jonka mukaan vain laihat tytöt ansaitsevat tulla kuvatuiksi ja olla huomion keskipisteenä. Sugarbabe on nainen, joka etsii itselleen sugardaddyä hemmottelemaan häntä lahjoilla ja illallisilla.

 

Lærke näyttää kuinka hotti kurvikas nainen voi olla

 

20-vuotias tanskalainen Lærke (kuvassa) on yksi kalenterissa esiintyvistä sugarbeibeistä. Hän haluaa olla esimerkkinä kaikille isokokoisille naisille, että kaikki on itsetunnosta kiinni:

”Elämäni ei ole ollut helppoa, mutta se ei ole lannistanut minua. Elämässä on kyse taistelusta. Minua on käytetty hyväksi ja puukotettu selkään, mutta seison nyt vahvempana kuin koskaan”, Lærke sanoo.

”En ole mikään laiha malli, eikä minulla ole kaunista pitkää tukkaa tai kalliita Chanelin vaatteita. Sen sijaan minulla on kultainen sydän, joka haluaa kaikkea hyvää niille, jotka sen ansaitsevat”, Lærke jatkaa.

SugarDatersin toimitusjohtajan Rikki Tholstrup Jørgensenin mukaan Lærke on erinomainen esimerkki kalenterin perimmäisestä ideasta.

”Etsimme kalenteriin tarkoituksella erilaisia naisia, jotta voisimme näyttää että sugarbeibit eivät ole vain niitä ‘perinteisen kauniita’ naisia. Meidän mielestämme kaikenlaiset naiset ansaitsevat tulla kuvatuiksi ja ihailluiksi.”

 

Sinäkin voit deittailla näitä sugarbeibejä!

 

SugarDaters 2016-kalenteri tulee myyntiin 1.12.2015, ja se sisältää kuvia 12 tanskalaisesta sugarbeibistä. Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä treffeille näiden upeiden naisten kanssa, sillä heidän käyttäjänimensä löytyvät kalenterista. SugarDaters on kansainvälinen sivusto eli suomalaiset jäsenet voivat etsiä seuraa myös ulkomailta. Pelkästään Tanskassa on 45 000 jäsentä!

Tykkää Facebook-sivustamme nähdäksesi uusimmat behind-the-scenes kuvat kalenterin sugarbeibeistä!

Osta oma SugarDaters 2016 -kalenterisi osoitteesta www.voksen.dk. Toimitamme myös Suomeen!

SugarDaters.fi on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat kohtaavat. SugarDatersillä on 65 000 jäsentä 15 maassa. Luo oma profiilisi: http://sugardaters.fi