Termit tutuiksi – Mikä ihmeen sugar babe tai sokerideitti?

Sugardating, eli sokerideittailu on aivan uusi juttu Suomessa, vaikka muissa Pohjoismaissa ja esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa siitä on jo tullut normaali osa deittailukulttuuria. Käydäänpä siis läpi sokerideittailun perusteet:

 

Sugardatingissä eli sokerideittailussa on loppujen lopuksi kyse aivan samasta kuin muissakin suhteissa: ihastuksesta, toisen seurasta nauttimisesta ja yhdessäolosta. Vain roolit ovat erilaisia. Tavallaan sugardating muistuttaa perinteisiä suhteita, joissa vanhempi mies pitää huolta nuorikostaan. Toisaalta taas kypsien puumanaisten ja nuorten miehien suhteet ­– homo- ja lesbosuhteista puhumattakaan – ovat jo arkipäivää, ja osaltaan rikkovat vanhoillisia sosiaalinormeja.

 

Sugar daddy on mieshenkilö, jolla on karttunut elämänkokemusta ja varallisuutta. Yleensä sugar daddy on vanhempi kuin hänen treffikumppaninsa, mutta näin ei tarvitse aina olla. Sugar daddy haluaa hemmotella treffikumppaniaan antamalla lahjoja, viemällä ulos syömään, teatteriin tai jopa ulkomaanmatkalle. Sugar daddy voi etsiä seurakseen sekä nais- että miespuolisia hemmoteltavia.

 

Sugar mama on naispuolinen sugar daddy: Kypsä ja kokenut nainen, joka tietää mitä haluaa.

 

Sugar babe ei ole mikään onnenonkija, vaan viehättävä ja itsenäinen nainen, joka viihtyy kokeneemman ja kypsemmän miehen tai naisen seurassa. Sugar babe haluaa olla sellaisen ihmisen seurassa, joka ottaa tilanteen haltuun ja osoittaa kiinnostuksensa avokätisesti.

 

Sugar boy tai boytoy on puolestaan miespuolinen sugar babe. Hän nauttii siitä, kun menestyvä mies tai nainen hemmottelee häntä.

 

Kiinnostuitko? Luo oma maksuton profiilisi nyt!

 

SugarDaters.fi on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDatersillä on 75 000 jäsentä 15 maassa.